2120. Dunakeszi
Egressy u.4.

+36-30-339-67-64
info@autonyiri.hu

Kategória:

Érintett autók:

Nissan Micra 1.2, 1.4, 16V benzin motor

Nissan Almera 1.2, 1.4, 1.5 16V benzin motor

Nissan Note 1.2, 1.4, 16V benzin motor

 

Hibajelenség:

Alapjáraton a motor leáll, járása egyenetlen, motor hibalámpa világít.

 

A megoldás ebben az esetben nagy valószínüséggel nem elektronikai, hanem mechanikai eredetű. A motor vezérmű rendszere hibásodott meg, ennek javítása kiemelten fontos, mert szélsőséges esetben további jelentős károsodás keletkezhet. Kizárólag GYÁRI NISSAN alkatrésszel javítjuk ezeket a jelenséget, kedvező áron nagy tapasztalattal. Több mint 50 esetben végeztünk eredményes javítást ilyen esetben. A pontos hibafelmérést követően, a javítás kb. két munkanap.

Keressen minket a megoldás érdekében:

Nyiri Péter Szervizvezető

+3630-339-67-64

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Olajcsere? Sok új ügyfelünk keres ezzel a kéréssel, de akik már többször jártak nálunk, tudják a gépjármű karbantartásban hiszünk, nem az olajcserébe. Minden autógyár publikálja a karbantartási füzetbe azon technológiát, amit időről-időre el kell végezni a megbízhatóság érdekében. 

A mi szervizünkben egy HIVATALOS AUTODATA programból tudjuk, mikor mit javasol a gyártó, miket kell cserélni, miket kell ellenőrizni és ezt dokumentummal igazoljuk is. A törődés, a gondosság mindig előnyöket nyújt leginkább ÖNNEK az autó használójának! Melyek ezek az előnyök? Néhány példa a teljesség igénye nélkül:

 • A karbantartások alkalmával műszeresen ellenőrizzük akkumulátora állapotát. Az eredményt átadjuk nyomtatott formában és ezzel megelőzhetjük a nem-várt indítási hibákat.
 • A revízióknál felmérjük a fékek állapotát, százalékosan meghatározzuk a fékbetétek vastagságát. Ezzel költséget takarítunk Önnek és elkerüljük a baleset veszélyt is!
 • A mechanikus felülvizsgálat fényt deríthet például egy sérült féltengely gumiharang hibájára is, amely időben történő cseréje szintén sok pénzt takarít meg ÖNNEK!
 • stb.,
 • stb.,
 • stb., 

A karbantartás alkalmával az alábbi paraméterek szerint dolgozunk:

 • Teljes mechanikai átvizsgálás (fék, futómű, kipufogó, kormánymű, lengéscsillapítók, stabilizátorok)
 • Teljes elektromos átvizsgálás (Világítások, ablakmosó, ablaktörlő, kürt, zárak, akkumulátor, töltés)
 • Gumik ellenőrzése, nyomások beállítása
 • Számítógépes hibakódok kiolvasása HIVATALOS diagnosztikai eszközzel (TEXA, GUTMANN)
 • Szervizintervallum nullázása
 • Klímarendszer ellenőrzése, mérése
 • Szerviz matrica elhelyezése a nyomon követhetőség érdekében
 • Teljes dokumentálás, kiértékelés, tanácsadás

 

Ha kíváncsi a részletekre, a teljes technológiára, keressen minket szívesen segítünk.

 

Nyiri Péter Szervizvezető

Akkumulátor teszter Hibás féltengely gumiharang Kopott fékbetét

 

Munkánk folyamán sok esetben találkozunk ismert problémákkal, mely tipushibák, jellemzően egy márka, vagy modell életében nagy százalékban jelen vannak. Ezeket az ismert, tipikus hibákat sok esetben már gyorsabban, nagyobb rutinnal tudjuk kezelni, mert a megoldás kulcsa rendelkezésünkre áll. A szükséges célszerszámokat, műszereket, mérési eredményeket, a javításhoz elengedhetetlen alkatrészeket is mind birtokoljuk, nem beszélve a javítási technológiáról. Bátran állítom, ezekért érdemes ezt a szakmát gyakorolni, mert 20-25 év után az olajcserék, rutinszerű müveletek már kevesebb kihívást jelentenek.

Másodsorban pedig szeretnénk ötletekkel, tanácsokkal szolgálni meglévő és leendő ügyfeleinknek. Úgy vélem, ezek a gondolatok, cikkek sokak számára jelenthetnek megoldásokat, megelőzhetők további javítások, költségeket takaríthatnak meg. 

Nyiri Péter, Szervizvezető

Kattintson az aktuális hibára, problémára, ötletre!